Задорнов пожалів Тимошенко з "філософією обозної шльондри"

25 березня 2014, 12:20

Російський сатирик Михайло Задорнов продовжує присвячувати пост за постом у своєму Live Journal подіям в Україні, Криму та всьому світі.

Його опус від вівторка зветься "Запах Заходу". У ньому автор, зокрема, пожалів президента США Барака Обаму, який змарнів, та Юлію Тимошенко, в якої "філософія обозної шльондри".

"Уперше мені стало шкода Юлію Тимошенко. Їй, бідненькій, лікуватися треба. А вона знову за бабками зі своєю філософією обозної шльондри", - висловив співчуття Задорнов.

"Запропонувала мочити росіян атомною зброєю. В її стані їй недовго лишилося жити з такою агресією. В неї аура на клапті розірвана. Карма в інвалідному візку не вміщається. Жінки, що мстяться, згорають миттєво", - напророкував він.


Іще сатирик пожалів Барака Обаму, який "провалив завдання" фінансових корпорацій-ненависників слов’ян. На додачу, повідомив Задорнов, про приєднання до Росії, за прикладом Криму, вже почали подейкувати в США.

"В Ізраїлі, де в великій кількості мешкають російські емігранти, пішли розмови про те, щоби провести референдум та увійти до складу Росії. Подібні розмови почалися і на південному узбережжі Франції. Але найбільш темпераментно обговорюють цю тему в російському районі Нью-Йорка Брукліні", - оголосив гуморист.

Задорнов поцікавився, як прореагує на це Обама та зазначив, що американському президентові й без того зараз непереливки.

"Узагалі на Обаму навіть дивитися шкода – у нього й раніше не надто світлий вираз обличчя був, а зараз він просто посивів. Змарнів, схуд… Незрозуміло, чи через те, що розлучається, чи через те, що відбувається в Росії. Зараз він буде гасати по світу, як скажена воша, та вмовляти всі країни не дружити з Росією", - написав сатирик.

Також у своєму пості Задорнов порадів із того, що Росія у результаті санкцій з боку Заходу може лишитися без імпортних продуктів. На його думку, тоді стане "менше гидоти", адже російський кефір завжди був кращий за "їхні йогурти".

Нагадаємо, Україні після приєднання до ЄС Задорнов віщує "казочки про педерастиків" по телевізору.

Скріншоти з Live Journal Михайла Задорнова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів