Лоліта передумала перевозити доньку з Києва до Москви

9 квітня 2014, 16:04

Співачка Лоліта Мілявська, яка ще в лютому заявила про бажання забрати доньку та маму з неспокійного Києва, тепер вже й не надто хоче це робити.

Чому вона передумала міняти місце життя донечки Єви та мами Алли Дмитрівни, артистка розповіла "Стар Хиту".

За словами Лоліти, поки йшло протистояння, дитина практично не помічала заворушень навколо завдяки бабусі і педагогам.

"Коли лунали постріли, і Єва задавала питання, моя мама відповідала, що це просто салют. Спочатку я хотіла відвезти маму і доньку звідти, але в розпалі навчального року не захотіла відривати дитину від школи. Тим більше що освіта в Росії залишає бажати кращого, а в Україні Єва отримує сильно старорежимну освіту", - зауважила співачка.


Лоліта покищо передумала забирати доньку й маму до себе у Москву

Мілявська також додала, що ще одним фактором проти переїзду стало розташування навчального закладу. Мовляв, у Москві довелося б витрачати час на дорогу й затори, у той час як у Києві школа знаходиться поруч з будинком.

Лоліта впевнена, що донька у Москві швидко б втомилася від шаленого ритму життя.

"Школа знаходиться через дорогу, тому моя мама з вікна може простежити за маршрутом Єви. Коли ситуація загострювалася, що вона залишалася вдома і займалася дистанційно. Я впевнена, що їм нічого не загрожує. Намагаюся частіше приїжджати, щоб переконатися в тому, що у них все добре", - додала вона.

Тож до кінця навчального року Єва навчатиметься в Києві, а на літо відправиться до Болгарії. А от з наступного року Лоліта оцінить ситуацію в Києві і прийме рішення, де продовжить навчання її дочка.

Фото з сайту Лоліти

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів