Волочкову запідозрили в ухиленні від сплати податків

17 квітня 2014, 18:30

Російську балерину Анастасію Волочкову хочуть перевірити на приховування доходів і ухилення від сплати податків.

Відповідну заяву було направлено до московського управління Слідчого комітету. Про це повідомив заявник – адвокат Сергій Жорін, пишуть "РИА Новости".

"Прошу провести перевірку наявності в діях Волочкової Анастасії Юріївни складу злочину, передбаченого статтею 198 КК РФ -"ухилення від сплати податків", - йдеться у заяві.

Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Але громадяни, залучені до відповідальності за ухилення від сплати податків вперше, можуть бути звільнені від покарання, якщо погасять податки, пеню і штраф.


Волочкову запідозрили у приховуванні доходів

Приводом для звернення до слідчих органів послужив аудіозапис, розміщений в мережі. На записі начебто Волочкова домовляється з чоловіком, який назвався помічником мера одного з міст Далекого Сходу про гастролі.

"У розмові чоловік пропонує співрозмовниці заплатити гонорар за виступ неофіційно з приховуванням від податкових органів і та дає свою згоду. Зі змісту висловлювань можна зробити висновок, що Волочкова А.Ю. отримує доходи, які не обкладаються ні податком на доходи фізичних осіб, ні податком, що сплачуються за спрощеною системою оподаткування. У зв'язку з чим я і прошу провести перевірку", - пояснив Жорін.

Дії адвоката, вочевидь, пов’язані з бажанням співачки Валерії та її чоловіка Йосипа Пригожина покарати Волочкову за те, що вона назвала їх "політичними повіями". Жорін, як відомо, представляє саме це зіркове подружжя.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів