Подруга Фріске спростувала її діагноз

18 квітня 2014, 10:53

Російська співачка Ольга Орлова спростувала діагноз Жанни Фріске, який поширюють в Інтернеті.

Екс-"Блестящая" запевняє, що у її подруги не гліобластома 4 ступеня. Про це Орлова повідомила у своєму Facebook.

Днями Ольга, не витримавши потоку неправдивої інформації про Фріске, написала емоційне повідомлення:

"Як же я "люблю" читати про себе і близьких мені людей абсолютну нісенітницю в пресі.... Особливо мене "захоплюють" інтернет-видання: один бовкнув, решта передрукували тієї ж миті! З останнього... "Ми з Жанною живемо в Лос-Анджелесі в будинку Оксани Робскі...".


"Навіть не знаю що й сказати.... Гаряче і ніжно ставлюся до моєї подруги Оксани Робскі, але вона не має до цих жовтих газетних пліток ніякого відношення! Як, до речі, і 90% інформації, яка мусолиться день у день в інтернет новинах! Рідко нервую, просто накопичилося... Вибачте", - додала вона.

Орловій набридла брехня про її подругу Фріске

Однак у коментарях Орловій почали ж одразу радити лікарів для Жанни. На що подруга Фріске заявила:

"По-перше: у Жанни НЕ гліобластома 4 ступеня! По-друге: не потрібно піарити на моїй сторінці свої методи лікування, які (на мій погляд) сумнівні вже тому, що з легкістю лікують рак 4 стадії! Повірте, Жанною займаються найкращі онкологи світу!".

Нагадаємо, на початку року стало відомо, що у Жанни Фріске онкологічне захворювання. Однак досі достеменно невідомо, який саме рак у співачки.

Наразі екс-"Блестящая" перебуває на лікуванні у Лос-Анджелесі. Разом з Жанною майже весь час поруч її мама та найкраща подруга Ольга Орлова.

Фото "СтарХит"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів