Президент Франції розсварив Софі Марсо і Катрін Деньов

18 квітня 2014, 11:33

Дві найбільш відомі актриси Франції Катрін Деньов та Софі Марсо посварилися через президента Франсуа Олланда.

Кінодіви мають діаметрально протилежні погляди щодо розлучення французького лідера з першою леді Валері Тріервейлер та його роману з їх колегою - Жюлі Гайе, пише "The Independent".

Так, 47-річна Софі Марсо засудила зраду Олланда і обізвала його "боягузом" і "хамом". Такі сміливі слова акторка дозволила собі в нещодавньому інтерв'ю журналу "GQ".

Однак 70-річна Катрін Деньов стала на захист французького президента. На думку актриси, її колега Софі повелася дуже грубо.


Деньов обурили слова її молодшої колеги Марсо про президента Франції Олланда

"Я вважаю це грубим, вкрай грубим. Мене вражає те, з якою легкістю люди, включаючи журналістів, говорять про президента республіки. "Хам" і "боягуз"... Можна подумати, що вона говорить про чоловіка кращої подруги. Це неймовірно. Я б ніколи не стала так говорити про президента незалежно від того, підтримую я його чи ні", - зауважила Деньов.

Нагадаємо, наприкінці січня президент Франції Франсуа Олланд офіційно оголосив про розставання з цивільною дружиною та першою леді країни Валері Тріервейлер. Пара була разом протягом дев'яти років.

Причиною розлучення послужила інформація журналістів про те, що в Олланда роман з актрисою Жюлі Гайе.

Фото з Facebook Деньов

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів