Пригожин Волочковій: Ми доведемо, хто повія, а хто ні!

18 квітня 2014, 12:42

Російська співачка Валерія, схоже, готова піти на все, аби покарати свою кривдницю - балерину Анастасію Волочкову.

Танцівниця зізналась, що їй вже телефонував чоловік та продюсер Валерії Йосип Пригожин та погрожував російською владою, пише "Heat.ru".

Як відомо, Валерія з чоловіком мають намір засудити Настю за те, що та назвали їх "політичним повіями". Пригожин також запевняє, що він доведе, хто ж є справжньою повією.

"Ми подаємо до суду, цією справою буде займатися адвокат Сергій Жорін. Всі документи вже готові. І, знаєте, ми доведемо, хто повія, а хто ні! Я особисто докладу всі свої сили і можливості, щоб захистити свою родину від дешевих зрадників своєї батьківщини", - заявив продюсер.


"Не хочу уподібнюватися цим людям, але не потрібно називати Валерію такими словами, які характеризують вас! У нас не було ніякого туру і навіть ніякого концерту в Києві. У Валерії все життя чітка громадянська позиція, і все, що сказала Анастасія, - це наклеп", - додав він.

Однак Волочкова глобальні наміри Пригожина серйозно не сприймає та не надто вірить, що справа дійде до суду.

Пригожин і Валерія хочуть засудити Волочкову і погрожують їй російською владою

"Мені не приходило жодної повістки, і я особисто нічого не знаю ні про яку справу. Гаразд, якщо Пригожин і Валерія подадуть на мене в суд, це може бути причиною зустрічного позову. До речі, вони дзвонили мені з погрозами, запитували, чи не боюся я тиску з боку російської влади", - зауважила Настя.

Балерина додала, що не ображала нічию честь, а просто відповідала на запитання.

"Під час інтерв'ю мені поставили запитання, як я ставлюся до ситуації, пов'язаної зі скасуванням російськими артистами концертів на Україні. Я просто висловила свою позицію, на що маю право", - пояснила вона.

Водночас адвокат Валерії Сергій Жорін розповів, що Волочковій "світить" умовний термін або штраф. Причому Пригожин з коханою хочуть стягнути з Анастасії 10 мільйонів рублів.

"Ми заявимо вимоги на виплату грошової компенсації у розмірі 10 мільйонів рублів. Волочкова отримає повістку до суду приблизно через два тижні", - зауважив адвокат.

Окрім цього, юрист Валерії натякає, що Волочкова ухиляється від сплати податків.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів