Фреймут любить прокидатися під звуки трамвая

22 квітня 2014, 16:59

Телеведуча Ольга Фреймут розповіла, чому купила квартиру на Подолі. Білявка зізналася, що їй подобається перебувати у центрі цікавого міського життя.

Про це пише "Tv.ua".

"Коли я приїхала з Лондона до Києва, закохалася в Поділ і присягнулася собі, що буду там жити. Ніколи не хотіла жити за містом - наприклад, в Конча-Заспі: там тихо, як на цвинтарі. Віддаю перевагу тому, щоб вийти з дому - і потрапити у цікаве життя", - поділилася телеведуча.

"Мені подобається, коли під вікнами веселяться діти, кричить молодь. Але найбільше подобається прокидатися під звук трамвая", - додала вона.


Фреймут показала свою квартиру на Подолі

Квартиру Ольга обставила в "британсько-карпатському" стилі: багато дерева, все дуже скромно і ніякого Людовика XIV.

"Найдорожча річ у будинку - фортепіано. Це "Bechstein", на нього довічна гарантія. І книги - 100-томник світової класики у шкіряній палітурці. Так, ще мій портрет роботи Деміана Хьорста. Він безцінний. Я напишу заповіт, щоб дівчатка моєї родини передавали його у спадок", - розповіла Ольга.

Дочка Ольги у домашньому інтер'єрі

До слова, британець Деміен Хьорст є одним з найдорожчих митців сучасності. Одна з його робіт була продана у 2007-му році за рекордні 100 мільйонів доларів.

Фото "Tv.ua" та з Instagram Фреймут

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів