Проти Волочкової порушили справу "за проституцію"

24 квітня 2014, 10:31

Російська балерина Анастасія Волочкова, схоже, добряче насолила співачці Валерії та її чоловіку Йосипу Пригожину. Останній нещодавно погрожував, що ще доведе, хто справжня повія. І от справа таки йде до суду.

За зверненням адвоката Валерії Сергія Жоріна московська поліція порушила стосовно колишньої солістки Большого театру балерини Анастасії Волочкової адміністративну справу "за проституцію", повідомляють "РИА Новости".

"Сьогодні я отримав від заступника голови поліції з охорони громадського порядку відділу МВС по району Щукино ухвалу про порушення відносно Волочкової адміністративної справи за статтею 6.11 КоАП РФ - "заняття проституцією". Балерина викликана в поліцію для дачі пояснень на 5 травня", - заявив адвокат.

У разі, якщо Настю визнають винною, їй загрожує покарання у вигляді штрафу від 1,5 до 2 тисяч рублів.


Волочкову звинувачують у проституції

Адвокат також стверджує, що приводом для порушення справи послужила телефонна розмова Волочкової, в ході якої вона нібито запропонувала надати інтимні послуги.

У свою чергу сама балерина та її юристи називають це "маячнею".

"Думаю, що це жарт, як і все, що роблять її вороги", - сказав адвокат Волочкової Олександр Добровінський.

"Ми не отримували жодних повідомлень. Це просто маячня", - додала піар-директор Насті.

Нагадаємо, наразі тривають розбірки між Волочковою та співачкою Валерією. Під час гастролей у Києві балерина назвала артистку та її чоловіка Йосипа Пригожина "політичними повіями" за їх підтримку анексії Криму.

У свою чергу Валерія з коханим взялися доводити, "хто справжня повія, а хто ні". Подружжя буквально "дістало брудну білизну" Волочокової - у вигляді буцімто її розмови з клієнтами щодо корпоративу та подальшої "інтимної вечірки" лазні.

Фото з Instagram Волочокової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів