Екс Седокової використовував її заради піару?

24 квітня 2014, 15:01

Колишній чоловік співачки Ганни Седокової Максим Чернявський - не той за кого себе видає.

Хлопець живе на гроші бабусі, а екс-"ВІА Гру" використовував заради піару. Принаймні саме так заявив колишній друг Максима Сергій Котенко, пише "Heat.ru".

Котенко, який був одним з тих, хто мав причетність до нападу на журналістку Тетяну Чорновол, запевнив, що у Чернявського немає ніякого бізнесу і всі розповіді про його розкішне життя у шоу "Холостяк" - казка.

"Так, це все повна брехня, немає у нього нічого!" - заявив Сергій, якого Чернявський "забув", щойно той потрапив у міліцію через побиття Чорновол.


Як з'ясувалося, у батька молодшої доньки Седокової колись дійсно було агентство з нерухомості. Але Чернявський не зміг з ним упоратися, хоча й досі розповідає про свою вдалу роботу.

Чернявський перестав спілкуватися з Котенком (другий ліворуч), коли того звинуватили у побитті Чорновол

"Воно у нього було два чи три місяці, і це не агентство нерухомості. Ось ти хочеш купити дім, переробити і виставити на продаж. Агентство нерухомості - це коли 20-50 об'єктів, персонал... а те, що він робив, це не бізнес, це інше. На публіку будь-яку справу можна назвати як завгодно, хоч агентством нерухомості з мультимільярдним оборотом", - пояснив Котенко.

Що ж до будинку у Лос-Анджелесі, то його Максиму купила власна бабуся. За словами екс-товариша "холостяка", жінка давно й успішно розвиває бізнес в Україні й годує свого коханого онука.

Розповів Котенко й про те, що Чернявський зв'язався з Седоковою заради піару, щоб стати популярним у київській тусовці:

"Його насправді мало хто знає. Або пам'ятають як чоловіка Ані Седокової. Вона йому потрібна була саме для піару. У нього тут до взаємин з нею нікого не було: ні друзів, взагалі нікого".

Окрім цього Максим буцімто був жадібний й не давав Ані грошей.

"Він не обділяв, він просто не давав їй грошей. Якщо вона хотіла взяти грошей, їй за тиждень доводилося просити. Він же дуже скупий. У Ані не було шопінгу ні в Мілані, ні в Парижі, вона взагалі не знала, що це таке. У Ані від нього, по-моєму, тільки одна сумка "Chanel", і то маленька", - зауважив Сергій.

Та пішла Седокова від чоловіка не через гроші:

"Ні, у Максима примхи постійні були: догоджайте мене, плекайте, хороводи навколо мене водіть, постійно щось не так. Аня, бідна, втомилася, вирішила виїхати звідти. Їй потрібен був чоловік дорослий і серйозний, а не хлопчик з примхами, якому треба соплі витирати".

Сама Ганна Седокова зізналася, що все розказане про колишнього чоловіка - правда.

"Деяким людям важливіше здаватися, ніж бути, - це про Максима. Все, що показано в цьому телешоу, - брехня, в яку повірили наївні дівчата і любительки легких грошей. А я більше не збираюся обговорювати цей страшний сон у моєму житті!" - заявила вона.

Фото з Facebook Котенка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів