Путін облаштовує в Іспанії віллу за $18 мільйонів? ФОТО

24 квітня 2014, 14:19

Президент Росії Володимир Путін залишив далеко позаду Віктора Януковича з його "Межигір'ям".

Так, російському лідеру приписують "секретну власність", вартість якої оцінюється десь у 40 мільярдів доларів, пише "InoPressa" з посиланням на "La Stampa".

Зокрема, зараз в центрі уваги розкішна вілла в іспанській Марбельї, яка нібито належить Путіну.

"Безумовно, все неможливо довести, але в англійських та іспанських таблоїдах публікується фотографія "вілли Путіна" в іспанській Марбельї... 4 тисячі квадратних метрів, два басейни, спа-центр, спортивний майданчик і кінотеатр загальною вартістю 18 мільйонів євро", - пише видання.


Сусідами російського президента в ексклюзивному комплексі "La Zagaleta" будуть поп- ідоли, футболісти, підприємці та арабські шейхи.

Так виглядає "палац Путіна" в Іспанії?

Натомість Кремль все спростовує, так само, як спростовує повідомлення про "палац у Геленджику", поблизу Сочі. На будівництво якого, за словами колишнього ділового партнера путінського кола Сергія Колесникова, вкладений 1 мільярд доларів.

"Плітки це чи правда, фактом залишається те, що російський президент розвиває певний смак до резиденцій", - пише видання.

"Він не буде проводити канікули в Криму, де урядові дачі "знаходяться в жалюгідному стані, начебто б туди не ступала нога архітектора". Цей коментар, ймовірно, образив Віктора Януковича, який приділяв багато часу і сил і виділяв багато мільярдів на облаштування своїх вілл", - додає автор.

Як відомо, про те що Путін збирається придбати віллу в Іспанії стало відомо ще на початку 2012-го року.

А в жовтні того ж року британське видання "The Daily Mail" опублікувало проект палацу президента Росії неподалік від Марбельї. Тоді писали, що Путін придбав його за 15 мільйонів фунтів стерлінгів.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів