Бейонсе з Путіним та Роналду втрапили до найвпливовіших

24 квітня 2014, 16:59

Американська співачка Бейонсе потрапила до списку найвпливовіших людей планети за версією журналу "Time".

До Топ-100 2014-го року також увійшли Володимир Путін, Гілларі Клінтон та Бенедикт Камбербетч.

Про це повідомляє сайт "Time".

Бейонсе у цьогорічному списку фігурує в категорії "Титани". Своє гасло "Світом керують дівчата" співачка поширює не лише на сцені, а й поза нею, надихаючи жінок бути незалежними та сильними.


Бейонсе стала "титатом" за версією "Time"

Зірка поєднує роботу та особисте життя, гастролі та материнство. А ще вона не боїться нехтувати правилами шоубізнесу, як то несподівано для всіх "вкинути" в інтернет свій новий альбом.

Сусідками артистки в цій категорії стала екс-держсекретар США та, нагадаємо, майбутня бабуся Гілларі Клінтон, а також тенісистка Серена Вільямс. Останню видання описує як "воїна" та спортсменку, яка ніколи не здається.

Гілларі Клінтон теж увійшла до найпливовіших

До категорії "Піонери" цього року включено режиссера "Гравітації" Альфонсо Куарона. До слова, коротеньку статтю про нього для Топ-100 написав коллега Джей Джей Абрамс.

До переліку "Артистів", яких у 2014-му році можна за правом назвати найвпливовішими, журнал зарахував "Шерлока Холмса" Бенедикта Камбербетча та Керрі Вашингтон, яка, нагадаємо, чекає на первістка.

Іще до цієї категорії потрапили Метью МакКонахі, скандальна співачка Майлі Сайрус та Робін Райт, яку назвали "актрисою, яка освітлює найтемніші куточки Вашингтона".

У групі "Лідери" є Барак Обама, Ангела Меркель, Кім Чен Ин та Володимир Путін. Нагадаємо, останнього висунули на Нобелівську премію мира.

Папа Римський потрапив до категорії "Ікони"

До категорії "Ікони" автори рейтингу помістили Папу Римського Франциска, "хрещеного батька авторського кіно" Роберта Редфорда, індійську письменницю Арундаті Рой, художницю Марину Абрамович.

"Іконою" 2014-го року став і футболіст Кріштіану Роналду. Автором характеристики на нього став Пеле. 73-річна легенда футболу запевнив, що хотів би свого часу бути в одній команді з таким гравцем.

Фото з Tumblr Бейонсе, з Facebook команди Гілларі Клінтон та сторінки, присвяченої Папі Римському

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів