Далай Лама знайшов нову жінку для Річарда Гіра?

24 квітня 2014, 18:45

Подейкують, американський актор Річард Гір, який торік розійшовся з дружиною, закрутив новий роман.

43-річну актрису та телеведучу Падму Лакшмі йому "зісватав" сам Далай Лама.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Любов між Річардом та Падмою розквітла, мов лотос… Відколи місяць тому між ними щось зав’язалося, вони нерозлучні", - засвідчило джерело.


Лишившись без пари, 64-річний Гір, який є буддистом та багато років спілкується з Далай Ламою, звернувся до нього за порадою.

"Річард сказав, що страшенно хоче знайти споріднену душу, з якою розділить свої золоті роки…", - розповів інформатор.

Давай Лама на це порадив Річардові зустрітися і випити чашечку чаю з Падмою. Із цим двох незабаром і справді утворилася досконала пара.

У Річарда Гіра роман?

"Вони з Річардом із одного тіста. Вони годинами медитують разом, відвідують заняття з йоги для пар та співають пісень на санскриті. Іще Падма вважає, що Річард – чудовий взірець для її дочки", - зазначив співрозмовник видання.

"Стосунки розвиваються прекрасно. Річард уже сказав Далай Ламі, що, як одружуватиметься з Падмою, то хоче, щоби він вів церемонію та дав їм особливе духовне блогословіння", - додав він.

Падма Лакшмі кілька років була заміжня за письменником Салманом Рушді. Свою доньку Крішну, якій зараз 4 роки, вона народила від екс-коханця Адама Делла. Іще в красуні був роман із мільярдером Тедді Форстманном, ексом Елізабет Херлі та, подейкували, принцеси Діани.

Як відомо, Гір прожив 11 років у шлюбі з акторкою Кері Ловелл. Від неї має сина Гомера. Серед причин розставання цієї пари називають спробу Річарда спокусити одну з жінчиних подруг.

Фото з Twitter Річарда Гіра і Падми Лакшмі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів