Російські політики обирають західне життя для своїх дітей

6 травня 2014, 19:38

Ні для кого не секрет, що діти багатьох російських політиків-патріотів навчаються і живуть закордоном, переважно в Америці та Західній Європі.

На сайті "Open Town" було оприлюднено невеликий список російських можновладців, діти яких давно не живуть на батьківщині та часто мають подвійне громадянство.

Першим у цьому списку іде ніхто інший, як президент Росії-матінки, Володимир Путін. Як пише автор статті, ще на початку 90-х Путін, який повернувся до Ленінграда, відправив обох доньок до Німеччини на навчання у престижній гімназії "Peterschule".

У 1996-му році Катя і Маша переїхали до Москви, де продовжили навчання у "Німецькій школі Москви".


Діти Путіна давно не живуть у Росії

На початку 2000-х обидві дочки Путіна були офіційно зареєстровані як студентки Санкт-Петербурзького державного університету, але там їх начебто ніхто не бачив.

Відомо, що молодша дочка Катерина живе на постійній основі у Мюнхені. У 2013-му році відбулося весілля Катерини Путіної і корейця Юн Джун Вона.

Старша дочка президента Росії Марія живе в Голландії з 33-річним голландцем Йоррітом Фаассеном.

Другим номером у списку іде прем’єр Росії Дмитро Медведєв, син якого Ілля наразі навчається у Росії, але якось публічно заявив, що продовжить навчання у Масачусетському університеті США.

Син Медведєва поки що вчиться у Росії, але нібито роздумує про навчання у США

Єдина донька міністра закордонних справ Сергія Лаврова Катерина є випускницею Колумбійського університет Нью-Йорка.

Три дочки віце-спікера Держдуми Сергія Железняка навчаються закордоном. Катерина - в елітній швейцарській школі, Анастасія – в університеті у Лондоні, наймолодша Ліза начебто теж проживає в Лондоні.

Син віце-спікера Держдуми Олександра Жукова навчався у Лондоні і навіть загримів там у в'язницю на 14 місяців за участь у п'яній бійці.

Також автор навів таблицю, у якій вказано хто з російських чиновників має нерухомість закордоном.

Список російських чиновників, які мають нерухомість у Західній Європі та США

Звісно, серед українських можновладців теж багато прихильників західного стилю життя. От, наприклад, діти русофіла Олега Царьова навчаються у Британії. А дружина Сергія Тігіпка Вікторія зізналася, що хотіла б відправити дітей на навчання до США.

Фотоз сайту Путіна та з Facebook Медведєва,

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів