Росіяни закликають не пускати до себе "істоту" Кончіту Вурст

12 травня 2014, 16:45

Переможцю цьогорічного "Євробачення" Кончіті Вурст хочуть заборонити виступати на території Росії.

З відповідним закликом виступив сумнозвісний депутат з Санкт-Петербургу Віталій Мілонов, повідомляє "Интерфакс".

Він попросив російського міністра культури Володимира Мединського заборонити австрійському співакові Томасу Нойвірт, який виступає під псевдонімом Кончіта Вурст, гастролі в Росії.

"Сценічний образ і пісні, які виконує ця істота невизначеної статі, самі по собі є образою більшості населення Росії, та й будь-який інший країни. Пустити його на територію нашої країни - це навіть більше, ніж злочинна недбалість", - заявив Мілонов.

Цікаво, що російські депутати не на жарт розпереживалися через перемогу Кончіти Вурст на цьогорічному "Євробаченні". Політики вважають, що це може призвести Європу до демографічної катастрофи.

Перше місце представника Австрії депутати визнали наслідком пропаганди нетрадиційної культури в Європі.

Як же тепер Кончіта прожеве без концертів у Росії?

У партії "Єдина Росія" публічно обурилися перемогою на "Євробаченні" "бородатого трансвестита" Кончіти Вурст й назвали причину такого успіху артиста.

Перший заступник думського комітету з питань сім'ї, жінок і дітей Ольга Баталіна вважає, що перемога Вурст - наслідок "пропаганди нетрадиційної, в тому числі гей- культури", яка ведеться агресивно і напористо.

Депутат впевнена, що європейці, віддавши голоси за Вурст, зробили співачку "своїм моральним орієнтиром і прикладом для наслідування молодим людям".

"Це дуже серйозний сигнал про те, як у сучасній Європі досягти успіху", - вважає Баталіна.

За її словами, розмивання відмінностей між статями і традиційними сімейними цінностями - руйнуючий удар по будь-якому суспільству, що приводить до демографічної катастрофи.

Депутат підкреслила, що російська влада чинить "абсолютно правильно", захищаючи традиційну сім'ю і її цінності.

Нагадаємо, російські артисти ті політики, як ніхто інші у світі, різко засуджують перемогу Кончіти Вурст на пісенному конкурсі "Євробачення".

Фото з сайту evrovision.tv

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів