Задорнов угледів бісівщину в ілюмінації американських міст

14 травня 2014, 14:25

Російський сатирик Михайло Задорнов продовжує нещадно викривати в своєму Live Journal "Захід, що загниває".

Попередній свій пост автор присвятив Європі, котрій "настала кончіта", а в середу взявся за чортів, які криються в нічній ілюмінації американських міст.

Як інформує своїх читачів Задорнов, покровителькою бісів є ніч. Слово ж "ніч" походить він "навь", що означає "неявлений світ".

"Біси ховаються в світі неявленому, де їхні паскудства сховані темрявою, і їх складно роздивитися. Усі американські міста особливо красиві… вночі! Навіть хмарочоси (труни, поставлені на торець) – і те вночі прекрасні. Бісівщина!", - застерігає 65-річний сатирик.


Як аргумент Задорнов наводить те, що старообрядницькі російські села душевні й затишні вдень та особливо за сонячної погоди. На думку автора, вночі порядні люди повинні спати – так задумала сама природа.

Задорнов застеріг читачів від західної бісівщини

"Гламурняк, повії, казино, дискотеки, попсові шоу… Вся нечисть оживає по ночах у наві! Цей потяг до нічного життя прикотився до нас із Заходу!", - заявляє Задорнов, який зараз мешкає в Латвії.

На думку гумориста, біси вже майже винищили селянство – головний носій людської порядності.

"Тому Захід і не визнає ніколи нічого істинного, сонячного, сердечного! Біси не витримують світла… Америка, Євросоюз – це дияволіада! Великі поети писали про це. Маяковський, Єсенін…", - повідомляє Задорнов.

Наостанок сатирик нагадує про те, що прізвище цьогорічної переможниці "Євробачення" – Вурст – перекладається з німецької як "ковбаса".

"Ось кому вклоняється світовий капіталізм, замаскований демократією – ковбасі!...", - підсумовує Задорнов.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів