Міхалков назвав Одесу "бендерівським" містом. ВІДЕО

30 травня 2014, 14:47

Глава Союзу кінематографістів Росії Нікіта Міхалков заявив, що російська армія не прийде рятувати "бендерівців" одеситів.

Режисер, який не приховує свою підтримку політики Путіна, назвав Одесу "бендерівським" містом і закликав одеситів довести, що вони – росіяни. Мовляв, після травневих подій у Росії щось стали сумніватися в жителях Одеси.

Міхалков записав відеозвернення, де зачитав допис "Росіяни ніколи не прийдуть!" одного з користувачів Інтернету.

Російський режисер заявив, що армія Росії не ввійде до Одеси , тому що рятувати тут нікого: "бандерлоги" - у більшості".


Схоже, Нікіта Міхалков, як і автор звернення, ображений на більшість одеситів після подій 2-го травня.

"Куди і навіщо вводити російську армію? Кого рятувати і захищати?... В місто, де мільйон жителів живе звичайним життям, коли вбивають сотні? В місто, в якому мільйон жителів живуть звичайним життям, коли тисяча добивається визволення невинних поранених? Щоб цей мільйон назвав росіян окупантами, маючи на це повне право і вагому підставу?" - цитує він допис.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Що російська армія забула в бендерівському місті, де з бендерівцями воює мізерна меншість? Одесити! Росіяни не прийдуть! Росіяни ніколи не прийдуть у місто, де можна пройти бендерівським маршем! Росіяни приходять лише тоді і туди, де їх зустрічатимуть триколорами і квітами, як визволителів. А в вас, одесити, у росіян є серйозні приводи сумніватися. Тому росіяни не прийдуть!" - додав режисер.

Однак Міхалков впевнений, що насправді в Одесі живуть самі росіяни й вони мусять це довести усім.

"Росіяни не прийдуть в Одесу ні сьогодні, ні завтра, ні післязавтра. Вони вже прийшли туди 200 років тому і відтоді не йшли. Росіяни - це ви! Чи ви не росіяни? Росіяни? Доведіть!" - закликав він.

Нагадаємо, Міхалков вже закликав українців "поважати вибір кримчан", а на початку Майдану казав, що йому не шкода постраждалих.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів