Жириновський подарував терористу Пушиліну ручку за 175 тисяч

11 червня 2014, 17:29

Одіозний російський політик та лідер ЛДПР Володимир Жириновський подарував одному з лідерів донецьких терористів Денису Пушиліну ручку.

За даними одних джерел, подарунок коштує 175 тисяч доларів, за даними інших – стільки ж тисяч, але рублів.

Про це пише "Slon.ru" з посиланням на кореспондентку телеканалу "Дождь", яка була присутня на зустрічі Жириновського і Пушиліна.

"Якщо вам щось треба - звертайтеся! А поки ось вам ручка за 175 тисяч доларів, щоб ви укази підписували", - сказав Жириновський одному з лідерів так званої ДНР Пушиліну.


Утім, за інформацією радіостанції "Говорит Москва", вартість подарованої ручки становіть 175 тисяч рублів (5 тисяч доларів).

Пушиліну дістався подарунок від самого Жириновського

Як зазначає видання, під час зустрічі з Пушиліним Жириновський подарував йому ще й диск із записом своєї промови про Україну.

"Ніколи я так добро не говорив! Може, на своєму телебаченні прокрутите", - зазначив лідер ЛДПР.

До слова, ще у березні Володимир Вольфович на засіданні у Держдумі розповів про те, що відмовився від ручки за 175 тисяч рублів. Адже закон не дозволяє депутатам приймати подарунки, які коштують понад 3 тисячі рублів.

"Мені подарували ручку - я очманів - 175 тисяч рублів коштує. Уявляєте? Такої дорогої ручки я ніколи не бачив", - заявив тоді Жириновський.

Раніше лідер ЛДПР робив подарунки і іншим лідерам терористів. Зокрема, у травні він подарував керівництву так званої "Луганської народної республіки" броньований джип.

Фото з Facebook Пушиліна та з Twitter Жириновського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів