Гурт Менсона у Москві закидали яйцями та окропили святою водою

27 червня 2014, 17:41

На колектив епатажного американського співака Мерліна Менсона здійснили напад активісти православного руху.

Напередодні концерту музиканти рокера потрапили під обстріл яйцями та окропляння святою водою, пише "Super.ru".

Засновник православного громадського руху "Божа Воля", активіст Дмитро Ентео повідомив на своїй сторінці в Twitter, що закидав яйцями та окропив святою водою 45-річного Менсона:

"Закиданий яйцями Менсон тікав від мене як порося, верещав, коли ми його кропили святою водою. Ви не повірите, як він колами носився".


Однак на відео, яке опинилося у розпорядженні російського видання, видно, що в момент бійки Мерліна не було поруч з його музикантами, на яких і обрушився "православний гнів".

Менсон викликав невдоволення у православних активістів Росії

Фанати колективу, що стали очевидцями події, встигли не тільки зняти те, що відбувається на телефон, але і спробувати захистити своїх кумирів.

Наразі московський виступ Менсона на місцевому фестивалі знаходиться під загрозою зриву. За повідомленнями православних активістів в соціальних мережах, можна зрозуміти, що сьогоднішній інцидент - далеко не перша спроба мітингувальників домогтися скасування виступу американських музикантів.

"Поки ви насолоджуєтеся життям, ми воюємо за вас. Сьогодні день вирішальної битви з богохульником Менсоном, відступати нам нікуди, загони готові"- написав у Twitter активіст Дмитро Ентео.

Нагадаємо, агресивний настрій православних активістів щодо Мерліна Менсона спостерігається вже не вперше.

Кілька днів тому стало відомо, що скасовано концерт рокера у Новосибірську. Причиною стали численні протести жителів міста, а також релігійні акції православних активістів проти Менсона.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів