У Держдумі пропонують перенести "Нову хвилю" до Криму

22 липня 2014, 16:28

Депутати Держдуми від КПРФ Валерій Рашкін і Сергій Обухов надіслали запити організаторам конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі Ігорю Крутому та Олександру Румянцеву з пропозицією перенести захід до Криму.

Ця "геніальна" ідея народилася після того, як Латвія заборонила в'їжджати до країни російським артистам, повідомляє "РИА Новости".

Ще раніше голова Краснодарського краю Олександр Ткачов запропонував перенести "Нову хвилю" в Сочі, а калінінградський губернатор Микола Цуканов - в курортне місто Світлогорськ на березі Балтійського моря.

Можливо, наступного року кункурсанти зберуться вже у Криму

"Просимо Вас, в разі збереження цих образливих для російських артистів і Росії в цілому обмежень, розглянути можливість проведення відповідного фестивалю не в Юрмалі, а в одному з приморських міст РФ (наприклад, на території Криму), де виконавці не зіткнуться з принизливими заборонами і дискримінацією за ознакою політичних поглядів", - йдеться у запиті депутатів на сайті КПРФ.


Міністр культури Криму Аріна Новосельська, коментуючи ситуацію, заявила, що влада регіону готова надати концертний майданчик для проведення конкурсу.

Нагадаємо, 21-го липня стало відомо, що Латвія заборонила в’їзд Валерії, Йосипу Кобзону та Олегу Газманову через їхні висловлення проти України.

Фото з сайту "Нової хвилі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів