Рибчинський про Дорна: Легко бути патріотом, якщо ти є ним насправді

23 липня 2014, 12:31

Продюсер і композитор Євген Рибчинський похвалив співака Івана Дорна, який вийшов з тризубом на грудях на сцену конкурсу "Нова Хвиля" в Юрмалі.

У своєму блозі на "Українській правді" Рибчинський назвав Дорна героєм.

"Звичайно, тризуб це не ПТН – ХЛО, але сьогодні і білий тризуб на чорному фоні це вже таксідо з метеликом або дрес-код справжнього культурного українця", - заявив Євген.

"Мій герой сьогодні - це Іван Дорн! Він в авангарді нашого опортуністичного шоу-бізнесу і приклад для наслідування іншими. Можна, звичайно, сказати, що Юрмала - не Москва, але і команда в тризубах перед москалями і латвійцями - це не Потап із спущеними штанцями перед натовпом прихильників з білокамінної", - зазначив Євген.


Рибчинський високо оцінив вчинок Дорна в Юрмалі

"Пісня Кузьми про пінгвінів в сучасному міксі, модні вправні рухи, вільна поведінка і впевненість - це те, що робило картинку нічим не гіршою, ніж на Греммі. Просто на сцені був Дорн! Як же легко виглядати патріотом, якщо ти їм і є насправді", - наголосив продюсер.

"І як важко зорієнтуватися у просторі, коли, окрім голосу, Господь тебе нічим добрим більш не наділив", - резюмував він.

Нагадаємо, 22-го липня на відкритті міжнародного конкурсу "Нова хвиля-2014" Іван Дорн виконав українську пісню у светрі з гербом України на грудях.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів