Панін заявив, що йде у монастир

24 липня 2014, 15:53

Скандальний російський актор Олексій Панін вирішив переїхати з Москви у підмосковний монастир.

Артист зібрався у Сергіїв-Посад під крило до отця Германа. Кажуть, священнослужитель пообіцяв Паніну допомогти пережити розлучення та проблеми із алкоголем, пишуть "Дни.ру".

Щойно актор відіграє останню виставу наприкінці липня в Ялті, відразу ж відправиться в храм.

"Я буду жити при монастирі. Не знаю як довго, життя покаже. Це рішення прямо пов'язане і з розлученням, і з моїм світоглядом. Я запланував це недавно. Без Люсі мені театр, кіно, як і навколишній світ, малоцікаві. Я хочу побути наодинці з Богом і з самим собою", - заявив Олексій.


Однак ченцем Панін ставати не планує і від спілкування з людьми відмовлятися не має наміру. Єдине, чим готовий пожертвувати актор заради душевного очищення та спокою, це його робота в кіно і театрі.

"Погоджуватимуся тільки на такі пропозиції, які допоможуть мені елементарно прогодувати мою дочку. Анічка поки не знає про мій намір, та це й не обов'язково. Я і так багато часу проводжу на гастролях і зйомках, тому моє відсутність ніяк не позначиться на її світовідчутті, нічого нового вона не відчує", - додав актор.

Паніна потягло у монастир

Видання пише, що у Паніна через болісне розлучення почалася справжня депресія.

За визнанням зірки, все в його житті втратило сенс: "Не хочу знати і бачити те, що зараз мене дуже ранить і заважає мені. А ранить мене буквально все - починаючи від музики, яку я чую, і закінчуючи жінками, яких бачу. Це свого роду божевілля, але це треба пережити. Для цього поїду жити при монастирі".

Нагадаємо, що нещодавно Олексій Панін вже не вперше намагався покінчити з собою.

Як зізнався сам актор, він "просто перебрав з дозуванням заспокійливих таблеток". За словами скандаліста, він зробив це, щоб "не бачити навколишній світ без Люсі".

"Люся - це моя дружина. І я продовжуватиму це робити до ти, поки не буде Люсі", - зауважив Панін.

Як відомо, кохана жінка пішла від Олексія на початку цього року.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів