Син Газманова заступився за Дорна

24 липня 2014, 16:46

Син забороненого нині у Латвії співака Олега Газманова, Родіон Газманов висловився на підтримку Івана Дорна, якого хочуть заборонити у Росії.

У своєму Live Journal Родіон назвав Дорна гарним музикантом та запропонував краще заборонити депутата Віталія Мілонова.

"Народ! Прийміть заспокійливе і подихайте свіжим повітрям. Не уподібнюйтеся недалеким людям, що прагнуть політизувати музичний конкурс. Хороший музикант і чудовий виконавець, з деякою тягою до епатажу (який у нього цілком собі виходить). Ось все, що стосується музики в його виступі", - написав Газманов-молодший про Дорна.

Як відомо, батька Родіона - Олега Газманова внесли до чорного списку Латвії саме за політичні погляди

"Що ж до всього іншого, то хто ми такі, щоб засуджувати людину, яка вийшла на сцену на міжнародному конкурсі з символікою своєї країни на одязі, хто б як до політики цієї країни не ставився. Давайте будемо вище цього, добре?" - закликав Родіон.


"Давайте краще заборонимо Мілонова. І взагалі будь-кого, хто намагається наступити на горло артисту, бо йому особисто не подобаються його політичні погляди, національність, колір шкіри або сексуальна орієнтація. Нехай вирішує аудиторія. Публіка. А не одна людина, що живить за казенний рахунок свою манію величі", - підсумував син Газманова.

Нагадаємо, на відкритті конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі Іван Дорн виступав в одязі з українським гербом. Після цього депутат-єдинорос Мілонов запропонував заборонити Дорна у Росії.

Фото з Live Journal

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів