Депардьє хочуть зробити головним виноробом Криму

28 липня 2014, 14:03

Французький актор з російським паспортом Жерар Депардьє, схоже, незабаром може стати чиновиником в анексованому Криму.

Скандальному артистові пророчать крісло глави поки неіснуючого Республіканського комітету з виноградарства і виноробства.

Пропозицію про призначення Депардьє "головним виноробом" півострова так званому голові Криму Сергію Аксьонову надіслав депутат Держдуми РФ, глава "Партії пенсіонерів за справедливість" Ігор Зотов, пише "Лента.ру" з посиланням на "Известия".

Планується, що комітет на чолі з Жераром визначатиме стратегію розвитку виноробства, регулювання ринку вин, що дозволить найбільш ефективно реалізувати потенціал земель Криму.


Депардье віддячать за "оди Путіну" кріслом чновника в Криму?

На думку депутата, французький актор Жерар Депардьє підходить на посаду голови такого комітету, тому що він "щирий цінитель дивовижної природи, жіночої краси і "напою Богів", який зуміє "внести величезний внесок у розвиток півострова".

"Сьогодні Жерар - це не тільки символ французького кінематографа і французького шарму, а й символ широти російської душі. Було б корисно для регіону, якби всесвітньо відомий експерт в галузі виноробства Жерар Депардьє очолив державну структуру - комітет або ж суспільну структуру виноробів Криму. І в тому, і в іншому випадку це піде на користь престижу регіону, розвитку виноробних господарств, виноробству", - заявив Зотов.

Що ж на це скаже сам Депардьє, покищо залишається таємницею.

Та не секрет, що актор вже неодноразово робив реверанси в бік Путіна: то висловив свою довіру Путіну, то випустив годинник із написом "Пишаюся бути росіянином". А нещодавно заявив про своє бажання напоїти росіян "біогоріклою".

Фото mnenie-about.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів