Чемпіон світу допоможе Блуму набити Бібера?

31 липня 2014, 13:27

Конфлікт актора Орландо Блума із Джастіном Бібером може мати видовищне продовження.

Юний співак продовжує дражнити опонента в соцмережах, а чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв пропонує Блуму потренувати його для вирішального бою.

Про це пише "TMZ".

Американець Форест Гріффін, чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв у напівважкій ваговій категорії за версією UFC (2008 рік), схоже, не належить до лав фанів Бібера.


Бібер тролить Блума в Instagram

Він каже, що може навчити Блума, як правильно битися. Гріффін бачив відео, як Орландо намагається тріснути Джастіна, і йому не сподобалося.

"То був удар слабака… Він може у будь-який час приїхати до Вегаса і потренуватися зі мною. Як вони ще колись поб'ються, я покажу йому кілька рухів, щоби він переміг", - запропонував спортсмен.

На думку Гріффіна, більше шансів на перемогу має Блум. Хоч актор сам по собі й не дуже великий, поряд із Бібером будь-то здасться великим, зауважив екс-чемпіон.

Між тим Джастін Бібер продовжує наносити удари по опонентові в соцмережах. Спочатку він вивісив у Instagram фото екс-дружини Блума, а потім замінив його на зображення самого актора, який тре око, наче рюмсає.

Нагадаємо, подейкували, що в Міранди Керр, котра на той час була одружена з Блумом, у 2012-му році дещо було з Бібером. Супермодель ці чутки категорично спростовувала.

Як відомо, восени 2013-го Керр і Блум, котрі мають спільну дитину, оголосили про своє розлучення.

Фото з Instagram Джастiнa Бiбера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів