Ранчо Майкла Джексона "Неверленд" продадуть

1 серпня 2014, 14:29

Легендарне ранчо "Неверленд" покійного поп-короля Майкла Джексона продадуть.

Таке рішення прийняла компанія "Colony Capital", котра частково володіє цим об'єктом нерухомості.

Про це пише "Radar Online".

За часів фінансової скрути Джексона компанія викупила закладну на його ранчо на 23 мільйони доларів. Відтоді артист та "Colony Capital" володіли "Неверлендом" разом.


Ранчо площиною в понад 1200 гектарів знаходиться в окрузі Санта-Барбара. Джексон назвав його на честь острова з казки про Пітера Пена.

Ранчо "Неверленд" вирішено продати

"Нас засмучує перспектива продажу ранчо "Неверленд", котре, згідно з домовленістю, досягнутою за життя Майкла, "Colony" має право продати", - говориться в офіційній заяві розпорядників спадку Джексона.

Вони підкреслили, що продовжать утримувати сімейний дім Майкла Джексона в Енсіно, де розташована його студія звукозапису.

"Ми сподіваємось та віримо, що, ким би не були нові власники "Неверленду" ставитимуться з повагою до історичного значення та особливої природи цього надзвичайного маєтку", - зазначили розпорядники спадщини співака.

Ця звістка, вочевидь, дуже засмутить дочку Майкла Джексона, Періс. Як пише видання, дівчина дуже хотіла зберегти ранчо.

Як пише Вікіпедія, співак придбав "Неверленд" у 1988-му році. Це була його оселя та приватний парк розваг, із зоопарком та годинником із квітів. Там є навіть залізничні колії, і один із потягів зветься "Кетрін" на честь мами Майкла.

Як відомо, саме в "Неверленді" буцімто відбувалися інциденти з розбещенням неповнолітніх, у яких звинувачували співака. Не так давно до суду звернулися ще двоє чоловіків, які стверджують, що в дитинстві стали жертвами Джексона.

Фото з Flickr (by John Wiley)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів