Трансвестит, якого боїться Білик, звинуватив її у брехні

7 серпня 2014, 17:07

Львів’янин Михайло Павлюк, якого співачка Ірина Білик звинувачує у погрозах та провокаціях, заявив, що зірка бреше.

У коментарі "Viva!" чоловік розповів власну версію конфлікту.

"У словах Ірини Миколаївни немає ні слова правди. По-перше, ніяких спроб зриву концерту в Одесі, а також будь-яких інших концертів, з мого боку не було. Я, нікуди не виїжджав на той момент зі Львова, всього лише попередив інших шанувальників про можливі провокації. Більш того, уточнив, що концерт таки відбудеться і попросив з розумінням поставитися до артистки", - запевнив він.

Михайло запевняє, що не зривав концертів Ірини Білик

"По-друге, я не "трансвестит", а артист, який, до того ж, ніколи не копіює Ірину Білик на сцені, а створює образ власного персонажа", - зауважив Михайло.


За словами травесті-артиста, вони з Білик давно знайомі. Він навіть колись був одним з улюблених її шанувальників, про якого вона не раз тепло відгукувалася в інтерв'ю.

Раніше Білик наче дуже добре ставилася до Михайла

"Моє сценічне перевтілення носить творчий характер і є роботою", - сказав чоловік і додав, що йому неприємно ставлення співачки до трансвеститів.

"Багато хто з них є давніми і щирими шанувальниками артистки, для яких вона безліч разів виступала з концертами в клубах, де вони відпочивають і проводять свій вільний час", - зазначив чоловік.

Нагадаємо, днями Білик заявила, що її переслідує давній шанувальник-трансвестит зі Львова.

Фото з сайту "Viva!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів