Макаревич заспіває у Москві на підтримку українських дітей-біженців

19 серпня 2014, 13:59

Лідер "Машины времени" Андрій Макаревич влаштує благодійний концерт у Москві.

Музикант разом з колегою Світланою Сургановою зіграють на підтримку дітей-біженців зі Сходу України, повідомляє "Газета.ру" з посиланням на "РИА Новости" та прес-секретаря гурту "Машина времени".

Акустичний концерт пройде 7-го вересня в Бібліотеці іноземної літератури.

"Квитки можна придбати в приймальні партії "Громадянська платформа", - заявив речник Макаревича.


Нагадаємо, 12-го серпня Андрій Макаревич виступив з концертом в місті Святогорську перед місцевими жителями.

Макаревич дасть концерт у Москві на підтримку маленьких українців

Після цього один з депутатів Держдуми Росії закликав позбавити рокера всіх державних нагород за пропаганду антиросійської політики.

У свою чергу Макаревич заявив, що може подати в суд на депутата "за образу честі та гідності", якщо той продовжить називати його фашистом.

"Я до цього ставлюся як до свідомого наклепу, заснованого на спотвореній інформації та на брехні, а я не думаю, що депутат Федоров не знає, що він користується брехнею. Мене звинувачують у тому, чого не було, і це дуже неприємно. Мені абсолютно ні в чому виправдовуватися, і мені дуже шкода, що замість того, щоб займатися музикою, я займаюся цими чварами", - сказав Макаревич.

До слова, з якогось дива на захист лідера "Машины времени" встав Йосип Кобзон. Останній заявив, що проти того, аби музиканта позбавляли нагород.

Разом з тим, Кобзон пафосно оголосив, що хоче приїхати на Донбас і привітати місцевих жителів з Днем шахтаря. Але разом з цим співак вимагає, аби українська влада на три дні припинали бої з терористами.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів