Lady Gaga вийде заміж у космосі?

19 серпня 2014, 13:01

Подейкують, ніде на нашій планеті не знайшлося місця, де хотіла б провести своє весілля ексцентрична співачка Lady Gaga.

Вона вирішила символічно вийти заміж за свого коханого – актора Тейлора Кінні у космосі. Це станеться в наступному році, коли пара стане пасажирами корабля "Virgin Galactic".

Про це повідомляє "Contact Music" з посиланням на "Daily Star".

Зі слів джерела, Gaga й Тейлор просто не могли згаяти такої нагоди.


Lady Gaga вийде заміж у космосі?

"Це типово для неї, влаштувати найнетрадиційніше весілля. Звісно, це буде несправжнє одруження, бо там не буде священника чи ще якогось релігійного діяча. Але їм байдуже до умовностей, тут радше йдеться про те, щоби дати одне одному обіцянки на все життя", - пояснює інформатор.

Нагадаємо, Lady Gaga також заспіває в космосі. Як зізналася сама зірка, для неї це – величезна честь. Своїм співом із космосу артистка планує "передати послання любові" всім землянам.

Перед польотом артистка пройде місячну підготовку, щоби її організм витримав зміни тиску, і вона справді змогла заспівати.

До слова, невідомо, чи стане їй це колись у пригоді, але крижаною водою Lady Gaga себе вже загартувала. Зірка долучилася до благодійного онлайн-флешмобу "Ice Bucket Challenge".

Відео співачка виклала в своєму Instagram. Естафету вона передала своїй колезі Адель.

Як відомо, у флешмобі вже взяло участь чимало селебрітіз. Холоднючою водою вже облилися Брітні Спірз, Джастін Тімберлейк, Білл Гейтс, Марк Цукерберг, Стівен Спілберг та Мікі Рурк.

Фото та відео з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів