Сина Джекі Чана арештували через наркотики

19 серпня 2014, 18:05

Єдиного сина актора Джекі Чана днями заарештували в Китаї.

В організмі 31-річного актора та співака Джейсі Чана та його друга знайшли сліди марихуани, в його оселі виявили понад 100 грамів наркотиків.

Про це пише "ВВС".

Повідомлення про арешт Чана з'явилося в офіційному мікроблозі поліції Пекіна.


Як пояснив радник уряду в справах боротьби з наркотиками "Associated Press", китайські правоохоронці тепер упритул взялися й за селебрітіз, оскільки їхня поведінка є взірцем для багатьох фанатів.

Минулого тижня 42 акторські агенції підписали з поліцією спеціальну домовленість, зобов'язавшись не працювати з тими, хто має проблеми з наркотиками.

Синові Джекі Чана світить в'язниця

Джейсі Часу, чий батько свого часу мав звання "Посла з контролю наркотиків", загрожує ув'язнення строком до 3 років. Молодика підозрюють у "надаванні іншим людям місця для вживання наркотичних речовин".

Компанія, котра представляє Джейсі Чана, від його імені офіційно перепросила за те, як вплинув його вчинок на суспільство. Менеджери пообіцяли слідкувати за реабілітацією актора та допомагати йому повернутися на правильний шлях.

Джекі Чан офіційних коментарів щодо інциденту не дав. Його речник 60-річної зірки повідомив, що той особисто вирушив до Пекіна.

Нагадаємо, наприкінці червня американська поліція впіймала з наркотиками старшого сина актора Роберта Дауні-молодшого.

Як відомо, син актора Майкла Дугласа Камерон нині перебуває у в'язниці. Він відбуває 5-річне покарання за торгівлю наркотиками.

Фото з Instagram Джейсі Чана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів