Мадонна кинула бойфренда?

21 серпня 2014, 13:25

Подейкують, американська співачка Мадонна уже набавилася з бойфрендом-танцівником Тімором Стеффенсом і вказала молодику на двері.

У шанувальників 56-річної поп-діви з'явився шанс завоювати її серце, а ще – придбати її труси, що скоро будуть продані з аукціону.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "US Magazine".

Як стверджує джерело, Мадонна і Тімор розлучилися під час відпустки на півдні Франції, де святкували день народження її старшого сина Рокко.


"Мадонна чемно попросила Тімора забрати речі й поїхати. Він спакувався і поїхав, сказавши, що між ними все скінчено", - каже інформатор.

Зі слів співрозмовника видання, стосунки від початку не були серйозними, принаймні Мадонна їх близько до серця не брала.

До слова, в нещодавньому інтерв'ю "The Mirror" Стеффенс бовкнув, що йому подобається зустрічатися зі старшими жінками, бо ті нагадують йому маму.

Мадонна відправила в відставку 26-річного коханця?

"У нас із Мадонною є різниця в віці, проте я її не помічаю", - сказав Тімор, молодший за співачку на 30 років.

"Мої подруги завжди старші від мене, мені так подобається. Я багато чому вчуся… Мама – це моє величезне натхнення. Вона – боєць, сильна, незалежна жінка, і всі стосунки, які були в мене в минулому, були з жінками незалежними, такими, яким подобається мати власну думку", - зазначив він.

Нині Мадонна продовжує відпочивати, уже на Ібіці та без бойфренда. Тим часом у Беверлі-Хіллз потроху йде підготовка до аукціону, з якого продадуть купу речей, пов'язаних зі співачкою серед лотів є навіть труси.

З молотку підуть рукавички та спіднє, що було на співачки під час спільної з Кеті Перрі фотосесії для журналу "V". Іще буде виставлено на продаж старий щоденник зірки, коштовності та одяг, зокрема той, у якому Мадж з'являлася в фільмах "Евіта", "Найкращий друг" та "Їхня власна ліга".

На запитання, чи не буде це якось гидко, як хтось носитиме труси Мадонни, речниця зірки Ліз Розенберг сказала "The New York Post": "Якщо туфлі підходять, то носіть їх на здоров'я".

Вона сказала, що Мадонна про аукціон нічого не знає. Також представниця артистки засумнівалася, що всі ці речі справді належали Мадж. Мовляв, часто дизайнери просто позичають одяг для фотосесій.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів