Джеджула намагається вивезти важкопораненого брата з зони АТО

21 серпня 2014, 14:05

Шоумен Андрій Джеджула наразі робить усе можливе, аби вивезти з зони АТО свого важкопораненого брата Юрія.

У середу, у своєму Facebook Андрій повідомив, що його брат перебуває під Іловайськом і вже майже добу не виходить на зв'язок.

"Брат не виходить на зв'язок вже 21 годину!! Якщо у кого є новини з під Іловайська пишіть в коментах!!!!!!!!!" - звернувся до всіх шоумен.

Пізніше Джеджула написав, що брат таки знайшовся, але в нього важке поранення в серце.


"Я в шматках!!!((((( Щойно мені подзвонили з номера брата і сказали, що він сильно поранений в серце!!!!! Щойно закінчився бій і йому надають допомогу прямо на передовій!!!!! Зв'язок обірвався!!! І я був змушений розповісти дружині!!!! З нашої родини про все знали тільки він, я, моя мала!!!! Що робити в такій ситуації??" - в розпачі запитав Андрій.

Джеджула розповів, що його брат в АТО і отримав важке поранення

Пізніше чоловік таки взяв себе в руки й знайшов вертоліт, який має перевезти його брата Юру та ще кількох поранених за зону АТО:

"Вертоліт знайшов, на старті чекає координати, брат і ще 4 поранених вже доставлені військовим конвоєм в найближчу лікарню, він на операційному столі! Чекаємо стабілізації стану та висновку про можливість транспортування його і ще одного важкого!".

Наразі, за словами Джеджули, стан його брата стабілізувався. І незабаром приймуть рішення з якого населеного пункту, буде безпечним вивозити поранених повітрям.

"Величезне спасибі всім небайдужим людям, що допомагали все організувати в стислі терміни (3-4 години). Дякую окреме людям, чиї прізвища я називати не можу, але ви їх добре знаєте, дуже відомі і піару не потребують!!!! Все це так порадувало, що ми всі як одне ціле і прості люди і дуже багаті, і цивільні і військові!!!" - зауважив шоумен.

Фото з Facebook Джеджули

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів