Прес-секретар Путіна прокоментував лист Макаревича

27 серпня 2014, 12:37

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував відкритий лист музиканта Андрія Макаревича.

Речник припустив, що цькування, на яке скаржиться артист, можна також охарактеризувати як суспільну реакцію.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на радіо "Говорит Москва".

Як відомо, 25-го серпня у понеділок Макаревич написав Путіну відкритого листа. У ньому музикант попросив президента припинити потік "бруду і наклепів", який третій тиждень надходить на адресу музиканта зі ЗМІ.


Лист Макаревича передадуть Путіну - пообіцяв речник президента

На думку Андрія, неприємні висловлювання про нього пов'язані з його виступом на Донеччині 12-го серпня. Після концерту багато російських громадських діячів та політиків заявили, що дії Макаревича носять антиросійський характер.

"Тут не зовсім можна погодитися. Те, що він трактує як цькування, також можна назвати і реакцією громадської думки. Навряд чи тут варто апелювати до президента", - заявив Пєсков.

Крім того, прес-секретар підкреслив, що доповість президенту про лист, але зазначив, що не розуміє, чому адресатом став саме Путін.

"Я не знаю, чи дивився президент Інтернет, але ми поки не доповідали, тому що лист з'явився пізно ввечері. Природно, це буде повідомлено президентові", - пообіцяв Пєсков.

Нагадаємо, у листі Макаревич попросив Путіна припинити "шабаш", який порочить його ім'я.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів