Єлизавету II і Міддлтон перетворили на героїв "Сімпсонів"

27 серпня 2014, 14:54

Герцогиня Кембриджська Кетрін Міддлтон та королева Великобританії Єлизавета ІІ постали в образі героїв мультсеріалу "Сімпсони".

Італійський художник та ілюстратор Олександро Паломбо вирішив незвичним способом увіковічнити найзнаковіші та найстильніші вбрання дружини принца Вільяма, пише "The Independent".

Він створив серію цікавих картинок під назвою "Simpsonized Royal", де герцогиня Кейт і королева Єлизавета II виглядають, наче мультяшні герої.

Королева Єлизавета ІІ та Кейт Міддлтон в образі героїв "Сімпсонів"

На кожній ілюстрації художника Міддлтон постає у своїх знаменитих нарядах, в яких вона блищала на світських заходах. Дії ілюстрацій розгортаються на території Букінгемського палацу.


"Я вважаю, що Кейт є однією з найкрасивіших і елегантних жінок сучасності і через цю серію малюнків я вирішив увічнити її сутність жіночності..." - пояснив художник.

Паломбо офіційно не пов'язаний з "Сімпсонами", але раніше він вже робив ілюстрації в стилі цього мультсеріалу. Зокрема, він зображав Мардж Сімпсон в образі кінодів та артисток у найбільш культових дизайнерських сукнях.

Прінтскрін "The Independent"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів