Хостікоєва вигнали з російського серіалу через прославляння України

28 серпня 2014, 10:19

Актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва позбавили ролі у російському серіалі після того, як на знімальному майданчику він виголосив "Слава Україні!".

Про це повідомляє "Zn.ua".

Хостікоєв грав отамана в одному з найбільш рейтингових російських серіалів "Поки станиця спить".

Напередодні відкриття сезону, Анатолій Георгійович зізнався, що його зйомки в телепроекті перервалася через його громадянську позицію.


"Поки станиця спить" - серіал російський і гроші, природно, теж російські. Нещодавно ми знімали епізод, коли російські козаки демонструють, так би мовити, свою завзятість. Ну а місце зйомки - одне з сіл під Києвом, в масовці - наші українці: дідусі, бабусі... А наші браві хлопці-козаки - справжні українські козаки з кінного театру (вони з традиційними козацькими оселедцями). І ось, щоб "прикрити" їх українську приналежність, творці фільму і вирішили одягнути на них шапки", - розповів актор.

Чоловіка Наталії Сумської, Анатолія Хостікоєва зняли з ролі у російському телепроекті

"Згідно зі сценарієм, всі дивляться, як вони демонструють свою завзятість, а мій герой каже: "Ось яка зміна у нас зросла, матері, ви повинні пишатися своїми синами, це наше майбутнє, перемога буде завжди за нами!" А прямо перед цими зйомками сталися трагічні події в зоні АТО, коли загинули 22 наших бійця...", - поділився Хостікоєв.

"Кажеш цей текст сценариста - а в горлі ком. І ось тоді, коли на репетиції я вже завершував свою фразу, то закричав на весь голос: "Слава Україні!" Вся масовка одночасно вигукнула: "Героям слава!" Наші козаки з кінного театру відразу зняли свої шапки. А режисер серіалу після цього ледь не знепритомнів", - розповів актор.

Через це Хостікоєву зробили зауваження, а потім "попросили" з серіалу взагалі.

"І хоча це була репетиція, але після тієї сцени мій персонаж отаман - "поїхав в іншу станицю". Мене зняли з ролі! І все ж я впевнений, що навіть в таких смачних моментах не можна здавати свої позиції. Ні кроку назад, тільки вперед!", - гордо заявив актор.

Фото з сайту "Взгляд"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів