Катчер та Куніс увімкнули "режим гніздування"

28 серпня 2014, 13:03

Актори Міла Куніс та Ештон Катчер почали ретельно готуватися до появи первістка.

Майбутні татусь Ештон, кажуть весь вільний час проводить поруч із вагітною Мілою та з нетерпінням очікує пологів. Про це виданню "E! News" розповіло джерело з оточення пари, яке цитує "Contact Music".

"Ештон не випускає Мілу з виду. Вони витрачають кожну мить, аби бути разом. Він не може дочекатися появи дитини'', - зауважив інформатор.

А от 31-річна Куніс, кажуть, досить спокійно очікує на народження доньки.


''Міла схвильована щодо дитини. Але вона не нервується. Вона дійсно спокійно і прохолодно сприймає все це'', - розповіло ще одне джерело.

Міла і Ештон насалоджуються останнімі днями перед народженням дитини

Наразі майбутні батьки перебувають в "режимі гніздування". У своєму новому будинку в Беверлі-Хіллз Ештон і Міла наводять порядок до появи дитини.

"Зараз вона (Міла) вся у приготуваннях. Вона працює над тим, щоб будинок був цілком облаштований для малечі. Вона бере безпосередню участь в усьому. Міла дійсно хоче бути практичною матусею", - пояснив інформатор.

До слова, Куніс дуже щаслива, що в них з Катчером народиться саме донька.

''Вона не тямить себе від щастя, що це буде дівчинка. Вона, звісно, була б рада дитині будь-якої статі, але вона так схвильована, що це дівчинка'', - зауважив інсайдер.

Нагадаємо, Міла Куніс та Ештон Катчер почали зустрічатися у 2012-му році. Закохані заручилися на початку цього року. Але під вінець парочка піде лише після народження дитини.

Фото з фант-сторінки Міли та Ештона в Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів