Шлюб Джолі та Пітта не визнають дійсним?

1 вересня 2014, 11:06

Американські актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі, кажуть, за американськими законами досі не чоловік та дружина.

Знаменита пара зможе офіційно вважатися подружжям, лише коли одружиться на території Каліфорнії, повідомляє "The Daily Mail".

Видання пояснює, що Джолі та Пітт отримали дозвіл на шлюб в окрузі Лос-Анджелес, штат Каліфорнія. Однак наразі відомо, що офіційна церемонія поки відбулася лише на півдні Франції.

Такім чином, у Сполучених Штатах актори досі вважаються цивільним подружжям. А для того, аби й за американським законодавством бути чоловіком і дружиною, Енджі та Бред мусять дати обітниці у Каліфорнії протягом 90 днів від дати, яка стоїть в дозволі на шлюб.


В Америці не вважають шлюб Джолі й Пітта дійсним?

До слова, актори навмисне привезли суддю з Каліфорнії в свій маєток на півдні Франції, де вони потайки і зіграли тиждень тому весілля. Однак на території іншої держави у американських суддів повноважень немає.

Видання відзначає, що цілком можливо Джолі й Пітт так само зіграли таємне весілля й в Америці. Однак у Реєстраційному бюро округу Лос-Анджелес, що видав дозвіл на шлюб, немає жодних документів про те, що актори є чоловіком і дружиною.

Нагадаємо, 28-го серпня стало відомо, що відбулося одне з найочікуваніших весіль між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом.

Журналісти з’ясували, що пара побралась ще 23-го серпня. У церемонії активну участь брали діти молодят, а от рідний батько Джолі дізнався про весілля з газет.

Фото з фан-сторінки Пітта і Джолі у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів