Келлі Брук закидають пропаганду домашнього насильства

9 вересня 2014, 14:50

Англійська актриса Келлі Брук зі сміхом зізналася, що лупцювала своїх колишніх бойфрендів, зокрема зірку "Карти, гроші, два стволи" Джейсона Стетхема.

У соцмережах 34-річну красуню розкритикували, мовляв, домашнє насильство – це анітрохи не смішно.

Про це пише "The Daily Mail".

Скандальну заяву Келлі зробила у телешоу The Morning.


Вона пригадала епізод, де її тодішній бойфренд, Джейсон Стетхем, із неї дражнився.

"…Він обернувся, лише щоби зустріти обличчям мій кулак!", - поділилася модель.

Келлі Брук згадала, як била Стетхема

Діставав від Келлі на горіхи й інший її кавалер, регбіст Денні Кіпріані. Якось вони разом були у стріп-клубі, та Брук помітила, що чоловік дав свій телефонний номер стриптизерці.

"Я попрямувала назад до столика і побачила, як до мене йде Денні. "Мала", - сказав він, - "Я шукав тебе!" Я зацідила йому просто в обличчя", - розповіла Келлі.

Ці епізоди здалися смішними далеко не всій телеаудиторії.

"Отже, Келлі Брук регоче і визнає, що била в обличчя екс-бойфрендів. А якби хлопець зізнався, що чинив так само з жінками, то здійнявся б ґвалт!", - написав один із користувачів Twitter.

Інший поцікавився, чи було б так само весело ведучим того ток-шоу, якби на місці зірки "Піраній 3D" у студії сидів чоловік.

"Як радісно, що для неї сімейне насильство – це так весело! Удар – це насильство, байдуже, представник якої статі його завдає", - обурився інший інтернет-користувач.

Нагадаємо, Келлі Брук і Джейсон Стетхем, котрого британці вважають наймужнішим серед зіркових чоловіків, були разом упродовж семи років. Зараз вона заручена з іншим.

Фото з Instagram Келлі Брук

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів