Зірку "Джанго звільненого" закували в наручники за поцілунок?

15 вересня 2014, 10:57

На американську актрису Даніель Воттс днями надягли наручники за те, що вона цілувала на вулиці власного чоловіка. Її прийняли за повію.

Принаймні такою є версія самої зірки "Джанго звільненого", котра розповіла про прикру пригоду на своїй сторінці в Facebook. Про це пише "The Daily Mail".

"Сьогодні мене закували в наручники та затримали двоє поліцейських офіцерів з поліцейського відділку Радіо Сіті після того, як я відмовилася визнати, що вчинила щось погане, проявляючи ніжність у громадському місці, будучи повністю вдягненою", - написала Даніель.

Зірку "Джанго звільненого" закували в наручники

"Коли я сиділа на задньому сидінні поліцейської машини, я згадала, як мій батько безліч разів приходив додому засмучений та принижений поліцейськими, не зробивши нічого поганого", - зазначила актриса.


У своєму Facebook Воттс виклала відео, на якому вона із закутими руками плаче перед поліцейським. Чоловік акторки Брайан Джеймс Лукас показав фото закривавленої руки Даніель, яку поранили під час затримання.

Як вважає Брайан, їх із дружиною, "білого хлопця" та "гаряченьку чорну дівчинку в куцих шортиках", прийняли за клієнта і повію.

Зі слів чоловіка, він одразу наддав правоохоронцям своє посвідчення особистості, а Даніель відмовилася, на що мала повне право.

Темношкіру актрису та чоловіка могли прийняти за повію з клієнтом

"Тож вони закували її в наручники та грубо жбурнули на заднє сидіння поліцейської машини, пока не з'ясували, хто вона. Коли надягали наручники, то поранили їй руку, і це було зовсім не круто!", - написав Лукас.

Як говориться в заяві Департаменту поліції Лос-Анджелеса, котру цитує "US Magazine", до служби "911" зателефонував громадянин, котрий повідомив про двох людей, котрі "непристойно оголюються" в громадському місці.

Патрульні помітили пару, котра підпадала під опис підозрюваних та тимчасово їх затримала. Коли з'ясувалося, що жодного правопорушення не було скоєно, Воттс і Лукаса відпустили .

Як відомо, Даніель Воттс зіграла в стрічці Квентіна Тарантіно "Джанго звільнений" рабиню на ім'я Коко.

Скріншот із відео та фото з Facebook Даніель Воттс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів