Еймі Вайнхаус встановили пам'ятник. ФОТО

15 вересня 2014, 14:50

У Лондоні з'явилася бронзова фігура покійної британської співачки Еймі Вайнхаус.

Зірку, яка б 14-го вересня святкувала своє 31-річчя, увічнили у пам'ятнику, встановленому у відомому районі Лондона Кемден-Таун, пише "Metro".

До слова, згідно муніципального законодавства, на цій вулиці не встановлюють пам'ятники людям, з дати смерті яких не минуло двадцяти років, але для Вайнхаус зробили виняток.

Пам'ятник, автором якого став Скотт Ітон, виконаний у натуральну величину. Скульптор зумів передати всі деталі образу Еймі - проглядається навіть знаменита родимка співачки, а її "фірмову" зачіску прикрашає червоного кольору троянда.


На відкритті пам'ятника були присутні батьки Вайнхаус Мітчел і Дженніс. Вони ж, як і всі інші близькі родичі покійної артистки, допомагали Ітону у створенні скульптури.

У Лондоні з'явилась скульптура Вайнхаус

Тепер, за словами батьків, вони зможуть хоча б трохи позбудеться "паломників" - фанатів Вайнхаус, які й досі навідуються до їх будинку.

До слова, на скульптурі є інформація про те, що фонд імені Еймі Вайнхаус займається допомогою молодим людям із згубними звичками і залежностями, а також зазначені реквізити, куди всі бажаючі можуть перерахувати свої гроші для благих цілей фонду.

Нагадаємо, що Вайнхаус була знайдена мертвою в липні 2011-го року. Причиною передчасної смерті стало сильне отруєння алкоголем, що й спричинило серцевий напад.

Прінтскрін "Metro"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів