Бейонсе з Jay-Z повторили шлюбні обітниці?

17 вересня 2014, 15:40

Подейкують, співачка Бейонсе та її чоловік Jay-Z не лише не збираються розлучатися, а й іще раз дали одне одному шлюбні обітниці.

Церемонія, на якій були присутні лише найближчі парі люди, відбулася на Корсиці на 33-річчя артистки.

Про це пише "The Daily Mail" з посиланням на журнал "Grazia".

Зі слів джерела, Бейонсе вирішила таким чином поставити крапку в усіх їхніх із чоловіком негараздах.


"На приватному пляжі з ними були мама Бейонсе Тіна, її донька Блю Айві та невелика кількість близьких друзів, під час короткою, але дуже романтичної церемонії вони (Бейонсе з Jay-Z) виголосили свої нові обітниці, це було поєднано зі святкуванням дня народження", - повідомив інформатор.

Бейонсе з чоловіком знов обмінялися обітницями?

"На невеличкій весільній вечірці були напої та їжа, зготована особистим кухарем пари. Після цього вони винайняли яхту за 500 тисяч доларів для круїзу навколо Італії, назвавши це своїм другим медовим місяцем", - додав він.

Як каже співрозмовник видання, обмін обітницями стане для Бейонсе і Jay-Z ніби ще однією річницею весілля. Співачка зізналася друзям, що вони з чоловіком націлені на спільне майбутнє.

Нагадаємо, Бейонсе та Jay-Z одружилися в 2008-му та зробили собі татуювання в вигляді обручок. Нещодавно артистка почала зводити своє, чим підживила чутки про відсутність злагоди в зірковій родині.

До слова, днями "королева Бі" виклала в Instagram своє фото в купальнику, на якому немає ані натяку на вагітний живіт.

Фото з Facebook Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів