Діти Пугачової та Галкіна приймають дарунки: візочки з хутром, зорі та трон

18 вересня 2014, 15:18

18-го вересня дітям зіркового подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнився рік. Малята майже не ходять і не говорять, але вже мають власні мікрофони, трон, зірки та багато іншого коштовного причандалля.

Журнал "StarHit" опублікував список подарунків, які Гаррі та Ліза отримають на свій перший день народження від зіркових друзів родини.

Отже, від редакції видання та його власника – телеведучого Андрія Малахова зіркові діти отримали справжні зірки. Кожен окрему.

Тепер Ліза і Гаррі мають зірки у сузір'ї Діви

Співак Борис Моїсеєв подарував малюкам візочки, оббиті хутром дорогезної шиншили. Вартість кожної - 950 тисяч рублів (приблизно 320 тисяч гривень).


"Ліза та Гаррі - як принц і принцеса, тому й подарунок для них царський. Скоро зима, я хочу, щоб їм завжди було тепло і затишно", - сказав Борис про свій подарунок.

Моїсеєв не пожалів грошей на подарунки

Леонід та Оксана Ярмольники обрали для подарунку авторські іграшки. Вони знають, що Алла Борисівна цінує все, що зроблено своїми руками. Тож дружина "Актора року" сама пошила подарунки для діточок.

Ярмольники вирішили, що найкращий подарунок - це зроблене своїми руками

Телеведучий Юрій Ніколаєв з дружиною чомусь вже зараз упевнені, що Ліза та Гаррі будуть співати. Тому подарували їм професійні мікрофони.

Ніколаєви пророкують малятам творче майбутнє

Скандальний художник Нікас Сафронов за три тижні написав картину, яка, за його словами, випромінює тепло.

"Зазвичай батьки оберігають дітей від зовнішнього світу до двох років. Тож я зробив символічну картину про щасливе дитинство", - зауважив митець.

Колись Сафронову позував тоді ще президент Янукович

Нагадаємо, наприкінці минулого року Галкін і Пугачова вперше показали двійнят, яких їм народила сурогатна матір.

Фото з сайту "StarHit"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів