Хакери погрожують Еммі Уотсон публікацією її інтимних фото

23 вересня 2014, 15:21

Британська актриса Емма Уотсон ризикує розплатитися за свою промову на підтримку фемінізму.

Інтернет-хакери погрожують опублікувати інтимні фотографії зірки "Гаррі Поттера". Анонс публікації було оприлюднено на сайті "4chan", де раніше вже виставляли голі телефонні знімки зірок.

Хакери пояснили, що обрали Емму Уотсон новою жертвою, бо їм не сподобалася її промова на підтримку фемінізму та захист прав жінок. З нею актриса виступила 21-го вересня в рамках кампанії "HeForShe".

"Вона виступала з дурними феміністським заявами в ООН, а тепер її оголені фото будуть в мережі, Ха-ха", - написав один з користувачів сайту.


Щоправда, пізніше сторінка з анонсом публікації приватних фото Емми була видалена адміністрацією ресурсу.

Крім інформації на "4chan", в Інтернеті з'явився ресурс "EmmaYouAreNext.com", де розміщений лічильник, що відраховує час до публікації знімків.

У мережі з'явився ресурс, де рахують час до появи інтимних фото Емми Уотсон

Реакція Емми Уотсон на погрози хакерів невідома. Крім того немає ніяких підтверджень тому, що відверті фотографії актриси взагалі існують і потрапили в руки хакерів.

Як відомо, 24-річна Емма Уотсон виступила із промовою в ООН.

"Мені здається правильним, що мені платять стільки ж, скільки моїм колегам-чоловікам. Мені здається правильним самостійно розпоряджатися своїм тілом. Якщо чоловіки не прагнуть контролювати жінок - їх стає не потрібно контролювати", - заявила зірка.

Нагадаємо, нещодавно хакери почали оприлюднювати інтимні фото артисток, які були вкрадені з їх мобільних телефонів. Зокрема, до мережі потрапили "голі знімки" Дженніфер Лоуренс, Хейден Пенетьєрі, Кім Кардашян, Ріанни та подружки Джонні Деппа акторки Амбер Хьорд.

Прінтскрін з сайту "EmmaYouAreNext.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів