Jay-Z не став найдорожчим хіп-хопером

24 вересня 2014, 10:19

Титул найдорожчого з королів хіп-хопу знову вислизнув з-під носа в чоловіка Бейонсе Jay-Z. Йому дісталося лише друге місце.

Цьогорічний рейтинг хіп-хоперів із найвищими заробітками представив журнал "Forbes".

Перше місце здобув 49-річний Dr.Dre, і його результат – 620 мільйонів доларів за рік – є рекордним, стільки ще не заробляв жоден музикант. Більше того, ця сума більша за прибутки всіх 24 фігурантів нинішнього рейтингу, складених докупи.

Найдорожчий із королів хіп-хопу в 2014-му - Dr.Dre

Другу сходинку Jay-Z розділив із Шоном "Diddy" Комбзом. Обоє заробили по 60 мільйонів. Нагадаємо, ще цієї весни Комбз був володарем титулу найбагатшого репера світу.


Четверте місце отримав 27-річний Дрейк, котрому приписують стосунки зі співачкою Ріанною. Його результат – 33 мільйони. Цікаво, що в 2013-му році молодик зізнався, що буде "страшенно розчарований", як не потрапить до рейтингу "Forbes". Він наче у воду дивився.

Jay-Z здобув друге місце

На п’ятій сходинці опинилися Macklemore та Райан Льюїс.

До Топ-10 потрапили Каньє Вест, Birdman, Ліл Вейн, Фаррел Вільямс та Емінем. Нагадаємо, останній нещодавно увійшов до Книги рекордів Гіннеса із найбагатослівнішою композицією. Єдина жінка у списку – Нікі Мінаж, у неї 11-те місце та порівняно скромний річний прибуток у 14 мільйонів доларів.

Фігуриста Нікі Мінаж за рік заробила 14 мільйонів

Фото з Instagram Dr.Dre, Jay-Z та Нікі Мінаж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів