Кім Кетролл розповість людям про менопаузу

25 вересня 2014, 13:47

Англо-канадська акторка Кім Кетролл вирішила зайнятися просвітництвом.

58-річна зірка "Сексу в великому місті", котра вже пройшла через менопаузу, поділиться своїм досвідом із іншими.

Про це повідомляє "Contact Music".

Сайт TuneInToMenopause.com – спільний проект Кетролл та фармацевтичної компанії "Pfizer Inc". Його мета – підтримати жінок середнього віку, котрі переживають непростий період гормональних змін.

"Якщо нам пощастить, то третину нашого життя ми проведемо в пост-менопаузі. Це довго" Чим вам хочеться займатися ці наступні кілька десятиліть? Чого ви сподіваєтеся досягти? Я дивлюся на менопаузу як на початок нової, захоплюючиї і так – прекрасної – фази нашого життя", - говорить Кетролл.

Кетролл упевнена: менопауза - це лише початок

Актриса зізнається, коли її героїня з відомого серіалу Саманта переживала клімакс, сама Кім іще не знала, що це таке. Вона мусила консультуватися зі своїм гінекологом.

"В одному з епізодів "Сексу в великому місті" у Саманти відбувається приплив, а в мене в той час ще не було припливів, тож я зателефонувала своєму гінекологу і попросила її проінформувати мене, на що може бути схожий приплив. Вона це зробила, я повернулася, і ми зняли сцену…", - пригадала Кетролл.

Нагадаємо, у своїх попередніх інтерв’ю Кім запевняла, що й після 50 років можна лишатися "сексуальною сиреною", а ще зізнавалася, що найбільше задоволення в ліжку вона почала отримувати після 40.

Фото з Тwitter Кім Кетролл

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів