Засновник "AC/DC" залишив гурт через деменцію?

26 вересня 2014, 13:55

Один із засновників австралійського рок-колективу "AC/DC", 61-річний Малколм Янг залишив гурт. Про це було офіційно оголошено в середу.

Причиною такого рішення назвали хворобу. Як стверджують джерела, Янг страждає на деменцію.

Про це повідомляє "Ace Showbiz" із посиланням на "The Sydney Morning Herald".

За словами інформаторів, Малколм Янг наразі перебуває в медичному закладі в Сіднеї. Його туди помістила дружина Лінда. У музиканта серйозні проблеми з короткостроковою пам’яттю.


Малколм Янг пішов із "AC/DC"

"Якщо ви знаходилися з ним у кімнаті та вийшли, а тоді за хвилину повернулися, він не згадає, хто ви. У нього повна втрата короткострокової пам'яті", - розповів співрозмовник видання.

Повідомлення про те, що Малколм остаточно йде з "AC/DC", з'явилося на сайті гурту.

"Раніше в цьому році "AC/DC" зробив заяву про те, що через свою хворобу Малколм зробить перерву в своїй роботі в гурті. На жаль, через природу Малколмової недуги він не повернеться до колективу… Стіві Янг, племінник засновників (гурту) Ангуса та Малколма Янгів, грає на ритм-гітарі в альбомі "Rock or Bust" та супроводжуватиме гурт у гастрольному турі", - оголосили рокери.

Брати Ангус та Малколм Янги заснували "AC/DC" в 1973-му році. Гурт є одним із найуспішніших у світі, за роки існування було продано понад 200 мільйонів копій його записів, пише англомовна Вікіпедія.

Фото з офіційного сайту гурту "AC/DC"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів