Собчак написала "останнього листа Нікіті Міхалкову"

29 вересня 2014, 11:37

Російська телеведуча та тусовщиця Ксенія Собчак написала черговий відкритий лист режисеру Нікіті Міхалкову.

Нове звернення під назвою "Останній лист Нікіті Міхалкову, або Стомлені сонцем-2" Ксенія опублікувала у блозі "Сноб" у відповідь на телепередачу режисера:

"Ви знову віддали перевагу виступити в жанрі монологу і зробити це заочно, незважаючи на те що я і після першого листа, і перед тим, як писати цю відповідь, намагалася запросити Вас на публічну очну розмову. Як би мене не приваблювала перспектива розповідати своїм майбутнім дітям про те, що я листувалася з самим Міхалковим, змушена сказати: це мій останній лист Вам. Я відповідаю просто з поваги".

Собчак ще раз запросила Міхалкова до розмови в прямому ефірі.


"Обіцяю, що буду не тільки ставити Вам питання, а й відповім на Ваші, наприклад, на "де ж ви, Ксенія, справжня?". Якщо, звичайно, Вас і правда цікавлять відповіді, а не просто можливість зробити вкидання в ЗМІ. І не бійтеся приходити - я ні в якому разі не змагаюся з Вами розмірами таланту і садиби. Охоче ​​визнаю: і те, і то у Вас більше", - зауважила телеведуча.

Собчак востаннє письмово звернулась до Міхалкова

Ксюша наголосила, що її попередній лист був про інше. Та, на думку білявки, режисер чи то не зрозумів, чи то не схотів зрозуміти цього.

Наостанок Собчак відповіла й на закид Міхалкова, що її благодійність - лицемірство. І що він має адуіозапис, де Ксенія каже подрузі, що не хоче мати дітей.

Для відповіді на ці звинувачення телеведуча обрала анекдот.

"Молодий єврей перед дальньою подорожжю вирішив залишити всі свої заощадження на збереження рабину. Рабин погодився, але тільки з умовою, що молодий єврей зробить це в присутності всієї громади. На тому й порішили. Зібрали громаду. Єврей прилюдно передав гроші рабину і поїхав", - почала біляка.

"Пройшло багато років. Він повертається і просить у ребе повернути гроші. "Які гроші? - Дивується ребе. - Не пам'ятаю такого". " Як же не пам'ятаєте, ви ще наполягли на тому, щоб запросити всю громаду це засвідчити!". Рабин, обурившись, збирає всю громаду і питає: "Чи залишати ця людина при вас мені гроші?". Всі хором говорять, що ні", - додає Собчак.

Ксенія продовжує далі:

"Молодий єврей, нічого не розуміючи, понуро бреде додому, і тут його наздоганяє рабин з його мішком грошей і вручає їх йому, все в точності до копійки. "Я взагалі тепер нічого не розумію, - в подиві каже молодий чоловік. - Спочатку всі заперечували, що ви, ребе, взяли мої гроші, тепер ви мені їх повертаєте..." - "Я просто хотів показати, з якими людьми мені доводиться мати справу", - відповідає ребе...".

"Не знаю, Нікіта Сергійович, чи вдалося Вам на секунду відчути себе рабином з цього анекдоту, але в будь-якому випадку хочу сказати Вам спасибі за те, що Ви пролили світло на тих, з ким Вам доводиться працювати", - завершила свого листа Собчак.

Нагадаємо, раніше Ксенія вже зверталася до Міхалкова із закликом повернути "Оскар" "мерзенним американцям".

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів