Російську світську левицю засудили за побиття журналіста

29 вересня 2014, 15:05

Скандальну російську світську левицю, блогершу і журналістку Божену Ринску засудили до виправних робіт строком на рік і до утримання 10 відсотків заробітку.

Все це жіночка отримала за те, що рік тому побила кореспондента телеканалу "НТВ", пише "Лента.ру" з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

Суд визнав Божену винною і ухвалив, що жінка "завдала побої з хуліганських спонукань, порушивши громадський порядок і бажаючи протиставити себе іншим", а крім того умисно пошкодила чуже майно в ході конфлікту з потерпілими.

Раніше прокурор зажадала оштрафувати світську левицю на 80 тисяч рублів (майже 27 тисяч гривень) і задовольнити позови постраждалої сторони.


Сама журналістка на винесення рішення не прийшла. У своєму блозі Ринска написала, що не збирається виплачувати компенсацію.

"Якщо мені присудять оплачувати нібито зіпсовану камеру "НТВ", то я цього робити не буду, буду касувати, чинити опір і дійду до всіх вищих інстанцій", - заявила вона.

Божену таки засудили до виправних робіт

Пізніше у своєму Facebook Божена написала:

"Суддя дала в кілька разів більше, ніж просила прокурор. Прокурор сказала, що вважає поведінку Абрамова і НТВшніков провокуючими, і це було в справі. І попросила 80 тисяч штрафу. Виправними роботами неправедний брехливий суд хунти намагається мене принизити. Але не вийде, - я не згодна з вироком, піду до кінця, нехай садять, але працювати за рішенням замовного суду я не буду, тому що не визнаю цей суд законним".

Нагадаємо, на початку вересня минулого року скандальна журналістка Божена Ринска нечемно відгукнулася про пенсіонерів.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО нападу Божени на кореспондента:

Згодом кореспонденти одного з телеканалів Росії вирішили взяти у неї з цього приводу коментар. У відповідь блогерша напала і відлупцювала представників ЗМІ. Сама Божена Ринска звинуватила журналістів у провокації і пригрозила подати на них до суду за наклеп.

Як відомо, у грудні 2011-го року журналістка брала участь в опозиційній акції на Театральній площі і була затримана поліцією. Після затримання Ринска через свій блог попросила допомогти знайти омонівців, які затримували її, щоб "виколоти їм очі шилом", назвавши співробітників правопорядку "звіриною" і "тваринами".

Фото з Facebook Божени Ринскої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів