Бондарчук зніме кіно "Донбасс стучит в наши сердца"

29 вересня 2014, 17:31

Російський актор та режисер Федір Бондарчук взявся продюсувати фільм про Донбас.

Ідея зробити фільм "Донбасс стучит в наши сердца" належить акторові Олександру Баширову. Останнього буцімто звільнили з одного телесеріалу за те, що він поїхав на Донбас з гуманітарною допомогою.

Та як пише "Супер.ру", поїздка артиста носила не тільки благодійний характер - Олександр збирав матеріал для свого нового фільму.

Бондарчук і Бачурін стануть продюсерами кіно про Донбас

Через кілька тижнів після звільнення з телесеріалу до Баширова звернулися Бандарчук та Ілля Бачурін з пропозицією спродюсувати документальний фільм під назвою "Донбасс стучит в наши сердца".


"У нас поки немає сценарію, тільки документальний матеріал, який ще будуть дознімати. Якщо вдасться розгорнути до ігрового кіно - ми обов'язково його знімемо", - розповів Ілля Бачурін.

Баширов хоче зняти кіно про події на Донбасі

"Коли мене звільнили звідти, до мене звернувся Федір і запропонував спродюсувати мій документальний фільм. Ми з Федей вчилися разом і знімалися в "9 роті". Він, як справжнісінький друг, допоміг мені в скрутну хвилину", - запевнив сам Баширов.

До слова, раніше актор пояснював, чому поїхав на Донбас.

"Тому що я маю волю і організаторські здібності. Російській людині властиво проявляти свою широку душу. Але є люди слабкі духом, багато хто боїться проявити свій гуманізм і антифашистки позицію", - цитує його "МК".

Олександр Баширов впевнений, що незважаючи на обставини його фільм таки з'явиться:

"Впевнений, що все - одно змонтуємо, як і переможемо, адже хто проти Росії - той проти людства".

Фото "Ruskino.ru" та "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів