Принц Вільям і Кейт визначилися з ім'ям для доньки?

30 вересня 2014, 13:03

Британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, кажуть, вже визначилися з ім'ям для другої дитини.

Королівське подружжя, яке наразі чекає на ще одного малюка, розглядає як чоловічі, так і жіночі імена. Проте, схоже, Кейт і Вільям, так само як і дідусь принц Чарльз, мріють про народження дівчинки.

Про те, що вже обрано ім'я для маляти розповів офіційний біограф королівської родини Ендрю Мортон, пише "Vanity Fair".

І якщо серед букмекерів фаворитами є такі імена, як Джеймс, Артур, Елізабет і Вікторія, то у Кейт і Вільяма свої думки з приводу цього.


Кейт і Вільям назвуть доньку на честь принцеси Діани?

Зокрема, королівській біограф вважає, що майбутні батьки у разі народження донечки назвуть її Елізабет Діана Вінздорська. Таким чином Вільям зможе вшанувати пам'ять своєї матері Діани й разом з цим не образити бабусю Єлизавету.

"Близькі друзі Вільяма і Кейт говорили мені, що якщо це дівчинка, що вони хочуть назвати дитину другим іменем Діана", - зауважив Мортон.

"Вони обговорили імена дівчаток ще до народження Джорджа і тепер вони сподіваються, що наступною буде дівчинка, аби вони могли здійснювати своє бажання і вшанувати матір Вільяма. Вони не надто схвильовані думками, що зрештою ім'я буде скорочено до принцеси Ді. Але це не змінить їх думку", - додав біограф.

До слова, королева Єлизавета II давно дала зрозуміти, що не хоче, аби її онучку звали Діаною.

Фото з Facebook Британської монархії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів