Росія до дня народження Путіна: виставка про міфічні подвиги та заплив із прапором

6 жовтня 2014, 18:20

До дня народження свого президента Володимира Путіна росіяни готуються, як до великого свята.

По-перше, що на честь Володимира Володимировича проведуть виставку. І по-друге – перепливуть ріку Об.

Сам же Путін проведе свій 62-й день народження у Сибіру.

Про все це пише сайт "Lenta.ru" з посиланнями на інші джерела.


Учасники Facebook-спільноти "Група прихильників Володимира Путіна" вирішили провести виставку "12 подвигів Путіна".

В рамках проекту дизайнери та ілюстратори представлять картини, в яких діяльність президента порівнюється з подвигами Геракла.

Росіяни настільки суворі, що порівнюють дії Путіна з подвигами Геракла

За версією художників, дії Путіна з подвигами грецького героя можна співвіднести таким чином:

"Задушення Немейского лева" - боротьба з тероризмом, "Вбивство Лернейской гідри" - відповідь на санкції, "Винищення стімфалійські птахів" - зупинка авіабомбування в Сирії, "Піймання керінейської лані" - Олімпіада в Сочі, "Приборкання Ерімантський вепра і битва з кентаврами" - ліквідація олігархії, "Очищення авгієвих стаєнь" - боротьба з корупцією.

"Приборкання критського бика" - Крим, "Викрадення коней Діомеда, перемога над царем Діомедом" - контракт на "Містралі", "Викрадення поясу Іпполіти, цариці амазонок" - будівництво газопроводу "Південний потік", "Викрадення корів триголового велетня Геріона" - контракт на газ з Китаєм, "Викрадення золотих яблук із саду Гесперид" - підтримка "мінського перемир'я" на Україні, "Приборкання стража Аїда - пса Цербера" - боротьба з США.

А от спортсмен-морж Віталій Панасюк на честь свого президента вирішив перепливти річку Об у Новосибірську. Він це має зробити 7-го жовтня, у день народження Путіна.

Панасюк планує перетнути річку, тримаючи в руках чотириметровий російський прапор, і записати відеопривітання для іменинника.

Сам же Путін 7-ме жовтня проведе у Сибіру. Про це повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

"Путін взяв вихідний на завтрашній день. Сьогодні ввечері він відлітає до Сибіру, в сибірську тайгу. Це місце десь в 300-400 кілометрах від найближчого житла, від найближчого населеного пункту ", - сказав Пєсков "Интерфаксу".

Саме там, за словами прес-секретаря, президент "відпочине в свій день народження".

Як пояснив Пєсков, таке місце відпочинку обрано тому, що в Сибірському федеральному окрузі на 8 жовтня у Путіна заплановано офіційний захід.

Він також розповів, що співробітники адміністрації Кремля не дарують подарунки президенту. Вони лише надсилають "коротку колективну телеграму з теплими словами".

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів